BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 13, 2010

SCN PART 2..

salam semua..ya..sudah lama tidak membuat coretan kat sini
lebih suka jd silent reader..
hidup sunyi sejak 3 minggu ni benar2 mencengkam jiwa aku yg rapuh ini..
sungguh aku berperang dgn perasaan sendiri..
tapi,alhamdulilah..selera sudah bertambah..

sekarang aku masih dekat WARD SCN lagi..


ya..ini kita panggil phototherapy utk baby2 jaundis( yg ada kuning tuh..)

tp baby ni xda kuning..cuma ada problem lain..

apa yg cik pelangi buat ni.....haa..nampak baby kt dlm incubator blakang tuh? mmg kena penjagaan yg rapi.nasihat utk korang yg mana dah ada anak,cucu ,cicit walhal anak buah sekalipun..nak nak time diorang masih baby, cuci2 la tgn korang yg dah byk jenis kuman tu sebelum nak sentuh baby...
sebab..
baby ni antibody masih lemah..tak pun pakai handscrub pun ok gak...
aku kat ward ni,sehari dekat bapa puloh kali cuci tangan..huhuuu...kering trusss  tgn aku..dah la mls pakai losyen plak kan.
.klo nak salam mak mentua nii,misti dya ingat aku rajin buat keja sbb tgn kasar! heheee...
 
arini aku keja ptg..waaa..besnya dapat bangun lewat..
bangun2 ja on my lappy..
tp sedih bila tengok handphone ja hambar.
arini menu apa ntah kolej bagi..minta2 la ayam..
aku suka ayam! tp bhg dada x suka..
biasa la..gigi emas...nnt habis terlekat sana sini daging yg keras2 tuh..


..



nnt aku post lagi ya gambar2....
p/s: cik pelangi sekarang masih tidak stabil emosinya utk meng'update' slalu..ehehhe...
PAPAI...WISH ME LUCK K UTK TEST LESEN 26.10.1990 NI..

2 comments:

imanamani said...

good luck yer....

gadis semalam said...

okies ..wish me luck..